Friday, May 16, 2008

Lite news

Snacka om en stillastående blogg...
Hur som helst, hänt en hel del sedan sist. Slutat på jobbet och flyttat in med pojkvännen i en litet rum i en lägenhet med tre andra. Här kostar det att bo minsann. Tur iaf att vi hittade en ny lgh där allt är fint och fräscht. Vi bor med tre italienare som är supertrevliga. Är så glad för att jag får prata italienska, känns fortfarande så mycket närmare än engelskan.
Har klippt håret superkort... så går det när man har ihop det med en frisör :)
Kände att jag ville testa något nytt och det växer ju ut även om det tar ett tag.
Försöker att hitta något kul jobb, de senaste dagarna har jag jobbat med telemarketing..i väntan på något bättre. Bara det att idag blev vi hemskickade kl 10 för det fanns inte något mer jobb. Man blir inte så jätteglad då med tanke på att jag steg upp sex för att hinna dit till klockan åtta.
Har varit underbart fint väder här...så varmt och soligt. Men nu är Londonverkligheten tillbaka, grått, mulet och regnet som hänger i luften.
Fick dessutom veta att en av mina bästa kompisar från Parma ska gifta sig, så kul! Den 31 maj, Stefano och Karine.. er dag! Önskar så att jag kunde vara med.
Nu ska jag fortsätta att skicka ut CVn.

Hoppas att ni mår bra därhemma, tänker på och saknar er alla.

4 comments:

Anonymous said...

mkt snygg frilla kul att göra ngt nytt.Här Piteå är det kallt vi vänta och längtar efter sommaren men den vill inte komma till oss .Hade ingen aning om att du slutat ditt nanny jobb men hörde via söstra att det tydligen inte var så kul längre fortsätt ha det bra så kanske vi träffas snart stor kram Ulvan.

Anonymous said...

Hej Emma,
Det var kul att prata med dig och höra att du har det bra. Idag är Chrissa och simtävlar och Iosif är också där för att laga mat till simmarna. Dennis ska på kalas till Othilia. Så jag kommer att ha en riktigt lugn och skön morsdag ute i solskenet:-)
Ha det riktigt bra
Kramar Marie. Familjen hälsar.

Anonymous said...

snyggt med kort hår, ska jobba i natt, men snart semester i kylan.har du talat om för människan att man ej kan uppföra sig på detta sätt. ha det bra . kram faster gertrud

Anonymous said...

пизда ольги
интернет секс знакомства
бесплатное порно фото животные
порно пожилые безплатно
посмотреть бесплатные порно фильмы
порно видео берковой бесплатно
перевод sex sells
скачать мобильное порно видео
порно старух
секс мичуринск